Hodočašće u Pakrac, Lipik i Veliku

U subotu, 29. svibnja 2021. skupina bračnih parova koja se redovito okuplja svakog utorka na molitvu i susret u našoj župnoj zajednici hodočastila je u Pakrac, Lipik i Veliku. Nakon jutarnje sv. mise u našoj župnoj crkvi krenuli smo osobnim automobilima u Pakrac. Tamo nas je dočekao župnik preč. Jozo Zorić. Nakon male zakuske u župnoj kući posjetili smo pakračku župnu crkvu Uznesenja BDM u kojoj smo obavili marijansku pobožnost, nakon čega je domaćin pričao o povijesti župe i stradanjima za vrijeme domovinskog rata.

Odlazak u vinkovačko kazalište "Joza Ivakić"

U utorak, 30. listopada 2018. grupa bračnih parova pod vodstvom župnika uputila se u vinkovačko kazalište ‘‘Joza Ivakić‘‘ na svečanu premijeru predstave ‘‘Staklena menažerija‘‘ prema tekstu Tennesseeja Williamsa u režiji Dražena Ferenčine.

Drama opisuje život jedne majke koja ostavljena od svoga muža brine o svoje dvoje djece. Ona to čini zaštitnički, pomalo pretjerano, jer ne primjećuje da su oni već odrasli.

Nadbiskupijski susret obitelji u Đakovu

Nadbiskupijski dan obiteljiU subotu 28. listopada 2017. održan je Nadbiskupijski dan obitelji u Đakovu. Predstavnici naše Župe u pratnji Župnika Ivice Martića bile su obitelji: Rack, Pejić, Abičić, Štrekelj, Kuleš i Marojević. Bilo je oko 250 sudionika iz cijele naše Nadbiskupije. Prije početka susreta, nadbiskup Đuro Hranić je obišao cijelu dvoranu, pozdravljajući se sa svima prisutnima. Susret je započet u Dvorani biskupa Mandića, molitvom koju su predvodili bračni par Sanja i Petar Kopunović Legetin. Okupljene je pozdravio nadbiskupijski povjerenik za pastoral braka i obitelji i koordinator Pastoralnog centra dr. sc. Stanislav Šota, poželjevši svima dobrodošlicu.