RAZNO

Svibanjska pobožnost (krunica i litanije) BDM svaki dan prije mise.

Izlet, misa i roštilj za sve župne skupine i suradnike u parku prirode Jankovac u subotu, 2. lipnja 2018. Polazak bi bio u 8.00 sati ispred crkve. Cijena autobusa je 60,00 kn, prijave ovaj tjedan u župnom uredu, ako se ne prijavi dovoljan broj na izlet se ide osobnim automobilima.

U svoje molitve uključimo našeg vlč. Ninu Pericu koji će na Petrovo, 29. lipnja u đakovačkoj katedrali primiti sv. red svećeništva, te u našoj župi slaviti mladu misu 15. srpnja. Novčani prilog za organizaciju mlade mise možete ubaciti u škrabicu između kipova srca Isusova i Marijina ili donijeti u župni ured.

Građanske inicijative nakon nedjeljnih sv. misa (13., 20. i 27. svibnja) ispred crkve prikuplja potpise za pokretanje referenduma za otkazivanje Istanbulske konvencije, te promjenu izbornog zakona. Uz ime i prezime potreban je i OIB.

Župno hodočašće u Rim od 11. do 15. listopada (cijena 1.300,00 kn) - prijave u župnom uredu (predbilježbe).

Treći nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji 15. i 16. rujna 2018. u Splitu i Solinu (prijave u župnom uredu do 1. kolovoza). Smještaj naših obitelji biti će po obiteljima splitsko-makarske nadbiskupije.

Poziv na Dane otvorenih vrata Isusovačke klasične gimnazije - 26. svibnja od 10.00 sati.

Marijanski zavjet za domovinu - hodočašće od 9. lipnja do 22. kolovoza 2018.