RAZNO

Pozivamo nove članove u sve skupine: čitače, pjevače, ministrante...

Hvala svima koji su dali mjesečni dar za zajednicu, dar za crkvu i lukno!

Hodočašće vjernika u Đakovo na 10. obljetnicu utemeljenja Đakovačko-osječke metropolije u četvrtak, 11. listopada 2018. u 17.30 sati. Na osobiti način pozvane su ići sve župne skupine i njihovi voditelji, te ministranti (nose ministrantsku odjeću i sudjeluju u procesiji). Cijena busa 30,00 kn. Polazak u 15.30 sati.

U srijedu, 26. rujna 2018. večernjom sv. misom naš župnik uz još svojih trojicu subraće iz generacije slavi 15. godinu svećeništva. Dođimo i molimo zajedno za našeg župnika! Misno slavlje i program trebaju dogovoriti i organizirati voditelji pojedinih skupina, te pozvati sve članove skupina da sudjeluju na tom slavlju.

Hodočašće u Sarajevo 6. i 7. listopada 2018. (subota i nedjelja). Cijena 400,00 kn. Za sada prijavljeno 25 osoba. cijena i put su bazirani na 45 osoba. Ako se ne prijavi do 23. rujna dovoljan broj - otkazujemo. Napomena ponedjeljak, 8. listopada je državni praznik - neradni dan!

Kroz mjesec rujan biti će jutarnje mise preko tjedana tj. od ponedjeljka do petka u 7.00 sati (predvodi vlč. Robert Djjosu).

NAPOMENA - uvjet za primanje sakramenta prve pričesti i krizme je pohađanje i školskog vjeronauka.

Početak katekumenata - priprava za krštenje i ostale sakramenate odraslih osoba započinje 2. listopada 2018. u dvorani župe sv. Mihovila - Tvrđa.

Orginalni vikend za bračne parove u Đakovu od 5. do 7. listopada 2018. (od petka navečer do nedjelje do podne). Za sve one koji žele obnoviti svoj brak, imati priliku za ragovor... Prijave u župni ured što prije budući da je ograničen broj sudionika.

Župna kateheza započinje u listopadu!