RAZNO

  • Započeli smo obnovu preostalih dvorana i toaleta u našoj župi svaki vaš novčani dar je dobro došao. Neki župljani redovito uplaćuju mjesečni svoj prilog na račun župe kod PBZ - HR04 2340 0091 1108 06327. Svaki dar je dobrodošao - hvala! Želja nam je u ovoj jubilarnoj 60-oj godini župe obnoviti naše prostore kako bi ih stavili još snažnije u pastoralna događanja naše župe.
  • DUHOS - Organiziramo biciklijadu u subotu, 26. 6. do Aljmaša. Polazak je u 7.30 sati ispred župne crkve Uzvišenja sv. Križa, Retfala ili u 8.00 sati ispred župne crkve sv. Ćirila i Metoda u Divaltovoj ili. Kotizacija je 20,00 kn. Ručak je osiguran. Pauza će biti u župi Rođenja Ivana Krstitelja u Sarvašu. Potrebno je ponijeti nešto za zaštitu od komaraca te se pridržavati propisa ponašanja u prometu. Jednako tako je potrebna prijava preko google obrasca koju možete pronaći na facebook stranici Duhos Osijek https://docs.google.com/forms/d/1gGJQiaEIk0w- mkgyxIK9n2BaXfudb_Tq9jC9Vr7rb8g/edit?ts=60c2736f a prijave su do subote, 19. 6. Prijaviti se mogu mladi od 16 do 30 godine. Za maloljetnike je potrebna suglasnost roditelja koju ćete dobiti u mailu nakon prijave.
  • Izlet na Jankovac u subotu, 26. 6., za obitelji s djecom i sve koji žele. Polazak bi bio osobnim automobilima u 8.30 sati ispred crkve. Tamo bi na otvorenom imali zajedničku sv. misu, obilazak i roštilj (hranu ponijeti za svoju obitelj, pa ćemo onda sve pridružiti i zajedno blagovati). Ponijeti lopte i društvene igre. Prijavite se u župni ured da znamo računati na broj koliko nas ide! Radujemo se susretu!

VIKARIJAT

  • Biblijsko-molitvena večer pod vodstvom vlč. Krešimira Bulata održat će se u ponedjeljak, 14. lipnja s početkom u 19.30 sati.