RAZNO

Nedjelja proslave bračnih jubileja - 10. studenog 2018. pod misom u 9.00 sati. Svi oni koji slave jedan od bračnih jubileja (10, 15, 20, 25, 50...) neka se jave u župni ured zbog organizacije obnove bračnih zavjeta.

Hvala svima koji su dali mjesečni dar za zajednicu, dar za crkvu i lukno!

Listopadska pobožnost svaki dan u 18.00 sati.

Caritasov Centar za majku i dijete u Osijeku nastavlja redoviti ciklus skupnog, psihosocijalnog, zdravstvenog i odgojnog savjetovanja za sve trudnice i roditelje s malom djecom u 2018. godini. Sljedeće savjetovanje održat će se u ponedjeljak, 22. listopada 2018. godine, u prostorijama Caritasovog Centra za dijete Osijek, Vukovarska 156, s početkom u 14.00 sati na temu „Vrste odgovornosti, kod roditelja i djece“. Predavač na skupnom savjetovanju bit će Mira Vego, odgajatelj. Caritasov Centar poziva sve trudnice i roditelje s malom djecom, te ostale svoje korisnike da se odazovu i tako upotpune svoje znanje. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Za bračne parove odlazak u kazalište Vinkovce automobilima. Utorak 30. listopada u 20.15 sati – drama Tennessee Williamsa: „Staklena menažerija“ redatelja Dražena Ferenčine. Polazak iz Osijeka u 19.00 sati. Cijena ulaznice 35 kn. Prijave u župnom uredu zbog rezervacije ulaznica.

 

VIKARIJAT OSIJEK

Molitveno katehetski susret za starije od 35 godina, srijedom u 19.30 sati (14 susreta). Započinje 31. listopada 2018. u zgradi Vikarijata. Voditelj: p. Sebastijan Šujević SI. Svaka osoba na ovom planetu ima svoju jedinstvenu priču. Zato ne sudite o drugima prije nego što ih zaista upoznate, jer istina bi vas mogla iznenaditi.

U organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ 22. listopada u 19.30 sati održat će se prva „Biblijsko-molitvena večer“ pod vodstvom vlč. Krešimira Bulata.