Pet8Sij2021

PRIJAVNICA ZA BLAGOSLOV OBITELJI

ŽUPA UZVIŠENJA SV. KRIŽA, OSIJEK

Dragi župljani,

kako se nalazimo u teškim vremenima izazvanih pandemijom COVID-19 tako smo zbog epidemiološke situacije spriječeni ići u uobičajeni blagoslov obitelji. Stoga ćemo posjetiti samo one obitelji koje izričito zatraže blagoslov uz poštivanje preporuka Stožera civilne zaštite. Pri tome ćemo imati razumijevanja ukoliko nas ove godine ne želite primiti niti ćemo Vas zbog toga smatrati „manjim“ vjernicima jer shvaćamo i razumijemo situaciju pred kojom se nalazimo. Ukoliko od prijavljenih bude onih koji se u međuvremenu nađu u samoizolaciji ili budu zaraženi neka nam jave na broj telefona kako bi odgodili blagoslov, te ćemo dogovoriti neki drugi termin.

Prijaviti se možete na više načina. To možete učiniti putem prijavnice koju možete preuzeti u župnome uredu, ili preko emaila (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) u kojemu ćete navesti ime i prezime, ulicu i kućni broj (ukoliko ste u stanu navedite broj stana) te kontakt telefon;

ili  telefonskim pozivom na broj 031 302 733;

ili preko google obrasca na linku:

(https://docs.google.com/forms/d/1FGEJ44fM-wGsvu-6S6FaNsjyuP2HXRHi8q0r2xvctDw/edit?ts=5ff6c88a)  

Prijave su do 30. siječnja 2021. godine. Molimo Vas da se prijavite jer ćemo ići samo onima koji budu prijavljeni. Blagoslov obitelji započinje 1. veljače 2021., a raspored će biti objavljen u nedjelju 31. siječnja 2021. godine.