Sub26Svi2018

Zlatna harfa

Pod geslom „Dođite, kličimo Gospodinu!“ u subotu 26. svibnja, u pastoralnim prostorima Vikarijata Osijek s početkom u 9:30 sati, održana je smotra dječjih zborova župa Osječkog zapadnog dekanata na kojoj je sudjelovao i naš dječji zbor. Nastupili su s dvije pjesme: Dođite, kličimo Gospodinu i Isusov dan.

Za nastup su se pripremali dolazeći redovito na pjevanje koje imaju svake subote, a koje vodi gđa. Marijana Matijević i gđa. Biljana Grašić, u suradnji sa s. Vianeom Pezer. Za klavijaturama za današnji nastup bio je Josip Blažević.

Prije pojedinačnog nastupa zborova uslijedila je služba riječi koju je predvodio dekan mons. Adam Bernatović. Uslijedio je kviz znanja o poznavanju glazbe u kojem su djeca pokazala svoje znanje te zajedništvo sudjelujući u grupnom natjecanju s djecom iz drugih župa. Uslijedile su nagrade, dodjela diploma za sve župe i na kraju okrepa.

Od srca zahvaljujemo roditeljima koji su se rado odazvali sudjelujući u prijevozu djece te bili podrška od početka do kraja cijelog programa.

S. Vianea Ana Pezer